EAGLES_EP01__1.1.112

Är ni redo för Eagles säsong 2?

Eagles säsong 2 tar vid några månader efter att säsong 1 har avslutats och fortsätter med hanteringen av det dramatiska slut som vi lämnades med i säsongsfinalen. På premiärdagen den 6:e Mars kommer man att släppa dom 3 första avsnitten av serien. Säsong 2 är totalt 10 avsnitt.

Med i rollistan återfinns skådespelarna Alva Bratt, Edvard Olsson, Adrian Öjvindsson, Yandeh Sallah, Sarah Gustafsson, Per Lasson, Charlotta Jonsson med flera men får sällskap av bland andra Måns Nilsson, Filip Wolfe och Ebba Hultkvist Stragne.

 ”Vi ser otroligt mycket fram emot att äntligen få visa upp den andra säsongen av Eagles. Samtidigt som skapandet av serien har kommit med en stor press då förväntningarna är större denna gång. Men vi känner oss alla väldigt taggade på att få dela den här, ännu mer dramatiska säsongen med publiken och våra fans.” säger Stefan H. Lindén, serieskapare och producent.
 

Eagles är inspelad och utspelar sig Oskarshamn, Karlskrona, Stockholm och är producerad av produktionsbolaget New Stories AB för Sveriges Television. Serien är skapad av Stefan H. Lindén och producerad tillsammans med Alexandra Thönnersten. Seriens andra säsong är regisserad av Carl-Petter Montell, hockeyregissör Simon Ekbäck Nordström och är skriven av Anton Nyberg, Michaela Hamilton och Fanny Ekstrand. Säsong 1 har beskrivits som en succé av SVT då den haft ca 800 000 visningar per avsnitt och är en av den mest sedda tv-serierna på SVT Play under förra året. Serien har även haft premiär i Norge, Danmark och Finland.

Intervjuer med skådespelarna